WELCOME TO STUDIO

Visio

Suhtaudumme valokuvaukseen intohimoisesti, rakkaudella ja haluamme sen välittyvän kuvissamme. "Jokainen ihminen on hyvän kuvan arvoinen" - se on liikeideamme ydin, jonka lunastamisen eteen joka päivä töitä teemme.

Missio

Haluamme vaalia arvokkaita valokuvausperinteitä nykyaikaista tekniikkaa käyttäen. Seuraamalla aikaa, tekemällä tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa sekä kouluttautumalla jatkuvasti pyrimme varmistamaan laadukkaan palvelun.

Historia

Perinteikkäänä täydenpalvelun valokuvaamona tunnettu Iisalmen Kuva on palvellut Pohjois-Savon sydänmailla vuodesta 1959. Nykyisin Iisalmen Kuva sijaitsee nostalgisissa tiloissa Taikatalon kiinteistössä, jossa valokuvaamomme eri palveluilla on sopivat sopet. Myymälämme puolella on passikuvauspiste, kuvatuotannolle on omat tilat ja studioita on kaksi. Vanhan, kauniin hirsitalon miljöössä löytyy monipuolisesti tunnelmaltaan erilaisia kuvauspaikkoja.

Palveluksessasi

Mari Kekäläinen
Yrittäjä, valokuvaaja VAT, VEAT, graafinen suunnittelija, medianomi
Mari on vahvalla ammattitaidolla varustettu luova taiteilijasielu. Ideoita ja intohimoa humaanilla työotteella höystettynä riittää niin pieniin kuvauksiin kuin suuriin projekteihin. Marin sydäntä lähellä muotokuvauksen lisäksi ovat erityisesti vanhat puut ja suomenhevoset.
Jussi Rönkkö
Yrittäjä, valokuvaaja
Jussi on tehostemestari ja tekee päätyönään ääniä ja valoja. Suomen pystykorvien kanssa metsästämisen lisäksi Jussi harrastaa luontokuvausta ja hyvien ruokareseptien kokeilemista. Dokumentaaristen kuvausten lisäksi Jussi on todellinen vanhojen valokuvien skannausvelho sekä pohjustus- ja laminointitöiden taituri.
Alkina Allira
Asiakaspalvelija, tassuterapeutti
Kuvaamokoira Alli on todellinen rakkausolento. Vakioasiakkaitten kiistaton lemmikki joka pitää vahtia ja tervehtii mielellään jokaisen ovesta tulijan. Rodultaan Alli on australiankoolie ja hänellä on paimenkoirille tyypillisesti korkea työmoraali.