Palvelut

Ihania kuvia Sinusta ja sinulle tärkeistä kohteista!
Valokuvaukset
Studiossa ja miljöössä
“Jokainen ihminen on hyvän kuvan arvoinen”, on liikeideamme ydin, jonka lunastamisen eteen joka päivä töitä teemme. Kuvaamme ihania kuvia Sinusta ja sinulle tärkeistä kohteista niin studiossa kuin miljöössäkin. Ikuistamme niin tärkeät juhlahetket kuin arjen tilanteet. Muotokuvauspalveluihimme kuuluvat myös lemmikkikuvaukset sekä luontoyhteyskuvat. Kuvaamme yrityksille ja yhteisöille valokuvia mainos- ja markkinointitarkoituksiin. Ajanvaraus kuvauksiin tapahtuu kätevästi soittamalla suoraan kuvaajalle 050 562 5797 /Mari Kekäläinen tai p 050543 6499 /Jussi Rönkkö tai käymällä liikkeessämme Savonkatu 12.
Passikuvat
Sähköiset tai paperiset passikuvat 25 €, molemmat pakettina 30 €
Tervetuloa passikuvaan ilman ajanvarausta aina kuvaamon oven ollessa avoinna tai ajanvarauksella 050 562 5797.  Saat valita mieleisesi kuvan kamerannäytöltä, jonka jälkeen lähetämme kuvasi poliisin lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Meiltä saat kuvat myös erimaiden viisumeihin, oleskelulupiin, ajokortteihin, henkilökortteihin ja työturvallisuuskortteihin. Mukavimmat kuvat tulee "lempeän leppoisalla ilmeellä".
Valokuvien valmistus
Suurkuvat, canvastaulut, digikuvien tulostus
Valmistamme liikkeessämme kuvat muistitikulta, muistikortilta, paperikuvasta, kinofilmiltä sekä dioista. Kuvista on mahdollista tilata eri kokoja aina postikortista suurkuvatulosteisiin ja canvastauluihin Epsonin huippulaadukkailla tulostimilla valmistettuina. Kauttamme kuvista voi teettää myös erilaisia kuvatuotteita kuten mukeja, palapelejä, kiitoskortteja. Välitämme myös kinofilmit kehitettäväksi ja myymälästämme löytyy filmiä kameraasi.
Kuvasta kuvat
Wanhat valokuvat uusiksi vedoksiksi tai tauluiksi
Vanhat valokuvat ovat aarteita, jotka kannattaa säilyttää hyvin sukupolvelta toiselle. Vanhoista kuvista voidaan tehdä myös uudet vedokset, joihin on mahdollista tehdä myös korjauksia, poistaa likatahroja, naarmuja ja muita mahdollisesti häiritseviä ajansyömiä merkkejä. Värikuvien haalistuneita ja muuntuneita värejä voidaan palauttaa alkuperäisiksi, kuvia voidaan sävyttää ja kontrasti rajallisesti säätää uudestaan.
Kehykset
Valokuvat kehyksiin
Kauniit, muistorikkaat valokuvat ilahduttavat parhaiten kun ne ovat esillä. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima kauniita, laadukkaita kehyksiä ja autamme mielellämme valitsemaan kuvallesi siihen sopivan kehyksen.
Valokuvaseinät
Mielikuvista iloa arkeen
Mielikuvista, voimakuvista, lempimaisemista, ihmisistä, asioista hyvinvointia ja iloa arkeen. Valokuvaamme ja suunnittelemme valokuvaseiniä niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Kysy lisää!